Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τραμπγκέητ




Η Ουάσιγκτον καίγεται αλλά δεν βλέπω τίποτα σχετικό στον Ελληνικό τύπο και ειδήσεις.
Υποθέτω ότι αν δεν έχει να κάνει με το μνημόνιο δεν μας ενδιαφέρει;





Αυτόματη αντίδραση του Άντερσον Κούπερ κατά την διάρκεια συνέντευξης με την Κελλυάνν Κόνγουαιη σχετικά με την ξαφνική απόλυση του Διευθυντή του FBI από τον Τραμπ.





Σαράντα οχτώ ώρες τώρα η Ουάσιγκτον "καίγεται".

Ξαφνικά ο Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή του FBI καθώς το FBI συνέχιζε την έρευνα για πιθανή συνομωσία μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσικής κυβέρνησης.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο καινούργιος υφυπουργός δικαιοσύνης πρότεινε στον λευκό Οίκο ότι ο διευθυντής του FBI δεν έκανε την δουλειά του σωστά σχετικά με τον …άσχημο τρόπο με τον οποίον φέρθηκε στην Χίλαρυ Κλίντον πέρσι. Ο Διευθυντής του FBI έμαθε ότι απολύθηκε από μια τηλεόραση σε μία αίθουσα όπου συνομιλούσε με νεοσύλλεκτους πράκτορες στο Λος Άντζελες.

Αμέσως όλοι οι Δημοκρατικοί και πολλοί Ρεπουμπλικάνοι, διαιρώντας το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, εξίσωσαν τα απίστευτα νέα με το «Μακελειό του Σαββατόβραδου» όταν το βράδυ του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 1973 ο Νίξον διέταξε τον υπουργό δικαιοσύνης να απολύσει τον ειδικό ερευνητή που ερευνούσε την συμμετοχή του Νίξον στο σκάνδαλο του Γουώτεργκέητ. Ο υπουργός, αντί να απολύσει τον ειδικό ερευνητή παραιτήθηκε, και ο Νίξον έδωσε την ίδια διαταγή στον υφυπουργό ο οποίος επίσης παραιτήθηκε αντί να εκτελέσει την διαταγή. Τον  ειδικό ερευνητή τον απέλυσε τελικά ο καινούργιος υπουργός δικαιοσύνης τον οποίον ο Νίξον όρκισε το ίδιο Σαββατόβραδο στον Λευκό Οίκο. Ο Νίξον παραιτήθηκε από την προεδρία 9 Αυγούστου 1974, δέκα μήνες μετά το «Μακελειό του Σαββατόβραδου».

Η έρευνα που γίνεται επί μήνες από το FBI και όλες τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αφορά το κατά πόσον άνθρωποι στην κορυφή της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, και πιθανώς ο ίδιος ο Τραμπ, ήταν αναμεμιγμένοι στην αποδεδειγμένη Ρωσική παρέμβαση στις Αμερικανικές Εκλογές για την οποία η Ρωσία χρησιμοποίησε ηλεκτρονικές υποκλοπές, διαρρεύσεις και παραπληροφόρηση με πλαστές ειδήσεις για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα εύνοιας του κοινού προς τον Τραμπ και δυσπιστίας προς την Κλίντον.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο διευθυντής του FBI, τον οποίον ο Τραμπ απέλυσε ξαφνικά προχτές, είχε ζητήσει από το Κογκρέσο περισσότερα χρήματα για την με γεωμετρική ταχύτητα επεκτεινόμενη έρευνα.

Η πιθανή σύμπραξη του Τραμπ και του Πούτιν είναι το Γουώτεργκέητ του Τραμπ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.