Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

31.01.2017



Οι τίτλοι των αναρτήσεων περί ΗΠΑ είναι ημερομηνίες αντί λέξεις με νοήματα,
ακριβώς επειδή τα νοήματα ξαφνικά έγιναν άπιαστα και απατηλά... και απίστευτα.


Τις προηγούμενες μέρες είχα φτιάξει αυτά στο φώτοσοπ για το FB.











Τώρα όμως, πλέον, έχουμε περάσει στην άλλη μεριά του καθρέπτη, όπως λέει η αγγλική έκφραση, και βλέπουμε την πραγματικότητα από την πίσω μεριά μιας αίθουσας παραμορφωτικών καθρεπτών Λούνα Πάρκ.






Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην άκρη της πραγματικότητας, και ο "εθνάρχης" του φασισμού, δέκα μέρες στην θητεία του κάνει πράγματα τα οποία προτρέπουν ακόμα και ακροδεξιά μέσα ενημέρωσης όπως την Fox και τον πασίγνωστο σχολιαστή Μπιλ Ο'Ράηλη να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα των διαταγμάτων του  κλόουν που κάθεται στο οβάλ γραφείο.
Ο Τραμπ στις 9:15 το βράδυ χτες, απέλυσε την Υπουργό Δικαιοσύνης επειδή είχε αρνηθεί να υποστηρίξει από το υπουργείο δικαιοσύνης το διάταγμα περί στάσης μετανάστευσης και των αφίξεων από εφτά Μουσουλμανικές χώρες. Το 1973 ο Νίξον είχε απολύσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης επειδή είχε αρνηθεί την απαίτηση του Νίξον να απομακρύνει τον Ειδικό Εξεταστή για την υπόθεση Γουώτεργκέητ. Όταν ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης επίσης αρνήθηκε, ο Νίξον τον απέλυσε κι' εκείνον.



Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα...:
Ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση η ίδρυση της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας που θα είναι γνωστή με το αγγλικό ακρώνυμο MASA. Ο στόχος της MASA θα είναι, πριν το τέλος της επόμενης δεκαετίας, να αποσταλεί επανδρωμένο σκάφος στην επιφάνεια της κορυφής του Λυκαβηττού και να επιστρέψει ασφαλώς το πλήρωμα στο Σύνταγμα.

.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.