Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Βιέννη




Στην Βιέννη, Ιανουάριο του 2008.
Φωτογραφίες-φόρος τιμής στον Τρίτο Άνθρωπο.
Ανάρτηση-φόρος τιμής στην ανάρτηση της φίλης  Roadartist.















4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. (χε-χε-χε-Χαρουμενο χαμόγελο) Ευχαρίστηση δική μου αγαπητή μου Roadartist.
      Κλασσική και μοναδική τανία :-)

      Διαγραφή
  2. Πολύ αγαπημένη ταινία.Περσι τα Χριστούγεννα την είδαμε μια μέρα πριν φύγουμε για Βιέννη και όλες τις μέρες ψάχναμε για τα μέρη που είχαν γυριστεί σκηνές.Οι Αυστριακοί κάνουν και τουρ αλλά το πήραμε σαν περιπέτεια και ψάχναμε μονοι μας.Και βρήκαμε αρκετα.Το καπάκι των υπονόμων στην Karlsplatz μάλιστα ήταν πολυ κοντα στο ξενοδοχείο μας!τις πληροφορίες τις πήραμε απο εδώ
    http://axion.physics.ubc.ca/thirdman/thirdman.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! καλή Κυριακή. Πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα με τις locations που γυρίστηκε η ταινία! Και θα ήθελα να είχα κι εγώ ψάξει στην Βιένη να τις βρω, μερικές τουλάχιστον. Πήγα ι έφυγα γρήγορα, και πρόλαβα μόνο το Πράτερ και μερικές εδώ κι εκεί με την μηχανή τσέπης.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.