Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

KBOS






Από αυτό το αεροδρόμιο, το αεροδρόμιο της Βοστώνης, Logan (KBOS) πηγαίναμε στα Βραχώδη Όρη, την Αθήνα, το Παρίσι, το Λονδίνο, την Στοκχόλμη, όταν ήταν μικρός, και εκεί πηγαίναμε να πάρουμε φωτογραφίες αεροπλάνα, και να δούμε πιλότους να μπαίνουν και να βγαίνουν στα τέρμιναλ με την στολή τους και την τσάντα τους.
Προχτές πήρε τις πρώτες του φωτογραφίες εκεί από το πιλοτήριο ενός 757 που το πέταξε από την Βοστώνη στο Σαν Φρανσίσκο, 6 ώρες και σαράντα λεπτά, αφού πρώτα μπήκε στο τέρμιναλ με την στολή του και την τσάντα του. Μετά από το Σαν Φρανσίσκο (3η επίσκεψη), γύρισε στη Νέα Υόρκη για να πετάξει στην Αγγλία, στην 35η του υπερατλαντική σαν πιλότος…


































2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι πρόγραμμα εργασίας! Κι εγώ θέλω - θέλει βοηθό ο Κώστας;
    Σε λίγες ώρες βρέθηκε στις δύο ομορφότερες (imho) πόλεις της Αμερικής.
    Σε λίγες ώρες ένωσε την δυτική με την ανατολική ακτή και ξανά πίσω. Πόσο τυχερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου λέει! Τωρα και ο Κώστας λέει, όπως πάντα έλεγα και λέω κι' εγώ για μένα, ότι "Δεν έχω εργαστεί μια μέρα στην ζωή μου" γιατί έχουμε και οι δύο την ευλογία να ασχολούμαστε με αντικείμενο που δεν το θεωρούμε "εργασία" :-) Το ίδιο και η Μαργαρίτα!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.