Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Λυπηρό











Αλέξης Τσίπρας:
"Την Κυριακή στο δεύτερο δημοψήφισμα ψηφίζουμε «όχι στη ΝΔ»"


Που κατάντησε ο κακομοίρης. Τα πήγε καλά με την παρωδία του δημοψηφίσματος και το "Όχι" της γενικής άρνησης και τώρα κάνει τις Βουλευτικές Εκλογές "Δημοψήφισμα", και την επιλογή κυβέρνησης "Όχι" (στην Νέα Δημοκρατία).
«Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας»
Δύστυχε Αλέξη. Μπορεί παλαιότερα να υποσχόσουνα μπούρδες, αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινείς μπούρδες, ή τουλάχιστον έτσι φαινόντουσαν. Τι σε άλλαξε Αλέξη; οι δεκαεφτά ώρες, ή η προδοσία του πατερούλη Πούτιν; Πρέπει να πέρασες τέτοιο λούκι... τέτοιο άγριο ξύπνημα στην πραγματικότητα, που δεν σου έχει μείνει μέσα σου τίποτα πια. Η πραγματικότητα της Ευρώπης, η πραγματικότητα του πόση σημασία σου απέδωσε η Ρωσία και η Κίνα... η πραγματικότητα του εντελώς απροσάρμοστου συνονθυλεύματος συνιστωσών... Είσαι μιά σκιά του παλιού σου εαυτού και κάνεις και λες μηχανικά ότι είναι απαραίτητο για να προσποιείσαι ότι ηγείσαι κόμματος σε προεκλογικό αγώνα.
Δημοψήφισμα λοιπόν είναι οι Εκλογές; Και, να ψηφίσουμε "Όχι"; Λες να βγεις με 62% τραγικέ μικρέ ήρωα;
Ο πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ με άλλο όνομα, και πρόσωπο Ζωής Λαφαζάνη, επιστρέφει στα 3% με 6%. Το ΚΚΕ σταθερά. Η ΧΑ σταθερή. Και οι υπόλοιποι 80% ψάχνονται, λες και έχει μείνει τίποτα να βρούνε. 



Επέλεξε Βαρουφάκη, Ζωή, Λαφαζάνη... Επέλεξε τόσους συνεργάτες και όλοι μα όλοι έφυγαν. Πως να αισθάνεται άραγε ένας άνθρωπος που βλέπει ότι κανείς από όσους επέλεξε δεν έμεινε μαζί του, και ας τους έδωσε καρέκλες που πριν δυόμιση χρόνια ούτε στα υγρά τους όνειρα δεν βλέπανε. Πως να αισθάνεται ο άνθρωπος που επέλεξε τον Βαρουφάκη;.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.