Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Αντανακλάσεις








Σούρουπο σε ένα παρκάκι κοντά στο Σπολέτο, ονόματι Πηγές στο Καμπέλο σουλ Κλιτούνο,
αφιερομένο πάντα σε κάποιον Θεό κατά τα τελευταία 2.400 χρόνια.

































































Σε άλλα νέα, ο Κώστας ξεκινάει το πρωτο του τετραήμερο ταξίδι για την Γιουνάιτεντ την Τρίτη 16 Ιουνίου, 2015, πετώντας ένα Μπόινγκ 757-300 από το Χιούστον, στο Λος Άντζελες, την Χαβάη, το Σαν Φρανσίσκο, και πίσω στο Χιούστον. Ο πρώτος ωκεανός πάνω από τον οποίον θα πετάξει σαν πιλότος, θα είναι ο Ειρηνικός.







4 σχόλια:

  1. Μαγευτικές και δροσιστικές οι φωτογραφίες.
    Καλά ταξίδια στο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε Nefosis μου. Σκέφτομαι την πτήση της Τεταρτης οταν ο Κώστας θα βάλει κατευθυνση 258, στα 36.000 πόδια, με άλλα 16.000 πόδια από την επιφάνεια μέχρι τον βυθό από κάτω του, και θα πετάξει για 5 ώρες, με ταχύτητα εδαφους 510 κόμβους την ώρα, το 1/3 του Ειρηνικού μεχρι να φτάσει στο ξενοδοχείο του στην Χαβάη... Αυτό θα πει πρώτο υπερπόντιο ταξίδι. Και το επόμενο, πάνω από τον Ατλαντικό...

      Ωραία τα παπάκια, στις φωτογραφίες, αλλά οι αντανακλάσεις μπήκαν στην καρδιά μου...

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Δημήτρη καλημέρα ,πολύ ωραίες ,φωτογραφίες και εύχομαι πάντα τέτοια ,να έχεις με τα της κυρίας σου .
    Εύχομαι καλή πτήση στον Κώστα και υγεία στο ελληνόπουλο .
    τα λέμε ...
    Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Νικόλα! Σ' ευχαριστούμε :-)
      Η ζωή έιναι ένα θαύμα, και τα θηρία υπάρχουν μόνο στους φόβους μας.
      Νά 'σαι καλά.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.