Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μεγειά!











Μεγειά οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, και μάλιστα αναδρομικής ισχύος! Καλά... το νούμερο, η Ζωίτσα, δεν διατυμπάνιζε από το Προεδρείο του Μπάχαλου ότι οι Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου ανήκουν στο παρελθόν του Σαμαρά;

Έχετε να φάτε νομοθετικό περιεχόμενο που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, καθώς ο Αλέξης θα σας πληρώνει με εσωτερικό "νόμισμα" IOU.

Εγώ είμαι περίεργος για ένα πράμα μόνο. Πόσος καιρός θα περάσει μέχρι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουνε χαμπάρι ότι αυτοδουλευόντουσαν, και, αφού το πάρουνε χαμπάρι, πόσος περισσότερος καιρός θα περάσει μέχρι να το παραδεχτούνε δημόσια (ή τουλάχιστον μπροστά στον καθρέφτη με τα φώτα σβηστα);



***


Επί τέλους αποφυλακίζεται ο Ξηρός! (Με δώρο, βραχιολάκι, το οποίο θα του θυμίζει πότε να ξύνει τ' αποτέτοια του) Οι αγώνες τώρα δικαιώνονται! Υπάρχει μόνο λίγη σύγχυση ως το ποιού οι αγώνες δικαιώνονται και πως. Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν μέσω του Πρεσβευτή τους ότι η αποφυλάκιση θα θεωρηθεί εχθρική πράξη. Καιρός ήταν να μάθουν οι Αμερικάνοι ποiός είναι τ' αφεντικό και τi εστί βερίκοκο, ε; Τώρα θα τους δείξουμε κι εκείνους τι είναι Ελληνική Δημοκλασία! Αντλε! Και σε πέντε χρόνια, με το καλό, που θα ξεκινήσει η κατασκευή του αγωγού του Πούτιν (για να πηγαίνει το αέριο από την Τουρκία στα Σκόπια), οι Αμερικάνοι θα τρέμουνε από τον φόβο τους!


***


Πάμ' παρακάτω...

Τι είναι ένα Πανεπιστήμιο; Ναός ή Εκκλησία; Είναι πραγματικά απλό:

Ένα Πανεπιστήμιο είναι Ναός Γνώσης. Μία Εκκλησία είναι Ναός λατρείας ενός Θεού. Εξυπακούεται άρα, ότι, το Πανεπιστήμιο είναι Εκκλησία διότι και τα δύο είναι Ναοί. Σωστά;

Μια Εκκλησία παρέχει νομικά Άσυλο σε όλους τους ανθρώπους και ας μην πιστεύουν στον Θεό τον οποίον λατρεύει η όποια συγκεκριμένη Εκκλησία-Άσυλο.

Άρα, εξυπακούεται ότι και το Πανεπιστήμιο πρέπει να προσφέρει Άσυλο σε όλους είτε πιστεύουν στην Γνώση είτε όχι, όπως η Εκκλησία παρέχει Άσυλο και σε άθεους... Ιδίως σε οποιους φοράνε κουκούλες.

Δεν θέλω να ακούω αιρετικούς να λένε ότι το Άσυλο του Πανεπιστημίου πρέπει να αφορά μόνο τους φοιτητές. Αυτό θα ήταν άδικο και αντιδημοκρατικό! 

Όσοι πιστεύουν ότι οι κουκουλοφόροι, αντιεξουσιαστές, διαδηλωτές και λοιποί που δεν είναι φοιτητές δεν πρέπει να βρίσκουν άσυλο σε Πανεπιστήμια, να ξεκουμπιστούνε πάραυτα και να πάνε σε άλλες χώρες όπου η αίρεσή τους γίνεται αποδεκτή! Να μας αδειάσουν άμεσα την γωνιά! Την γωνιά όπου γεννήθηκε η Γνώση την οποία μας έκλεψαν οι αιρετικοί και μετά μας δάνεισαν λεφτά για να μας ξεκάνουνε, οι πανούργοι!











4 σχόλια:

  1. Αυτά που συμβαίνουν στο Ελλάντα τούτη την εποχή δεν τα χωράει ανθρώπου νους.
    Αριστεία στο πυρ το εξώτερον,κουκούλα ως επίσημο ένδυμα στις.....πορείες,άσυλο και στις......γάτες,Ξηρός με βραχιολάκια GUCCI και μια Ζωή που όταν την βλέπεις και το χειρότερο όταν την ακούς θέλεις να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται από την....ζωή!
    Παναγιά μου!
    Τι θα δουν τα ματάκια μας ακόμη;
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχ, Xristin μου... μας τέλειωσε ο άρτος αλλά μας μείναν τα θεαματα. Για το φινάλε, θα βάλουνε φωτιά στην Αθήνα και θ' ανέβουνε στου Φιλοπάππου να παίζουνε νταούλι (θα πηγαίνανε στην Ακρόπολη αλλά τότε θα έχει ήδη χορηγηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος με πράξη νομοθετικού περιεχομένου).

      Το άξιο επιστημονικής ανάλυσης είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν...

      Διαγραφή
  2. Ως άνθρωπος που με απασχολεί να ζω στο σήμερα, όσο το δυνατόν καλύτερα, αναλαμβάνοντας και τις υποχρεώσεις που αυτό συνεπάγεται ώστε να μην λειτουργώ εις βάρος των συνανθρώπων μου, αρχίζω και τρομάζω με τους αριστερούληδες. Ξέρεις, αυτούς που έχουν θέμα με την «Ακραίο Κέντρο» ή την «Μειοδοτική Ευρωπαϊκή Αριστερά» και θεωρούν πχ. πως διάφορα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι πιο επικίνδυνοι από τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο, πιστεύοντας πως φαινόμενα όπως η Χρυσή Αυγή οφείλονται αποκλειστικά στο επάρατο μνημόνιο και θα εξαϋλωθούν μόλις αυτό εκλείψει.

    Να είναι άραγε ελπιδοφόρο το ότι πλέον είναι ολοφάνερο και στους μη υποψιασμένους το βάθος της πολιτικής ανωμαλίας στην Ελλάδα η οποία έχει, επιτέλους, την «ανώμαλη» κυβέρνηση που της αρμόζει. Μέχρι και ορκισμένοι εχθροί της πολιτικής του Σοϊμπλε (Βόλφγακνγκ Μυνχαου) πλέον προειδοποιούν. Ό,τι πλέον κάνει η «πρώτη φορά Αριστερά» είναι απλά ξένα -να μην πω αδιανόητα- για τον κόσμο που ζούμε.

    Ο πιο κακομαθημένος λαός του κόσμου τραβάει την τελευταία ζεμπεκιά για την άβυσσο. Αναρωτιέμαι ατενίζοντας το τοίχο. Υπάρχουν άραγε σε τούτη τη χώρα άνθρωποι που δεν θέλουν το σκορποχώρι του Τσίπρα εκτός Ευρώπης και ταυτοχρόνως θέλουν Ευρώπη χωρίς την ακροδεξιά του Σαμαρά;

    http://goo.gl/9Hz1lj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανησυχώ, αγαπητέ μου spacefreak, γιατί μιλώντας αντικειμενικά για τους συριζαίους ...υποβαθμίζουμε άδικα τους αριστερούς. Άλλο αριστερός, άλλο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι καλύτερες ιδέες τους τελευταίους 2 αιώνες, παγκοσμίως έχουν έρθει από την αριστερά, και, όσες ήταν εφαρμόσιμες και είχαν εφαρμοστεί, φυσικά είχαν εφαρμοσθεί από το κέντρο ή την δεξιά, μια που η αριστερά είναι άριστη στο να προτείνει αλλά δεν είναι βιολογικά ικανή να εφαρμόσει.

      Επίσης, δεν είναι δυνατόν να λέγονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ "αριστεροί", εφ' όσον μέχρι πρόσφατα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και σύντομα κάμποσοι από δαύτους θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ΝΔ, Ανέλληνες, Ποτάμια, λίμνες και ωκεανούς...

      Πάντως είναι αλήθεια το ότι η πλειοψηφία της Ελλάδας έχει επί τέλους την α-κυβέρηση που της ταιριάζει πραγματικά στο μεδούλι. Και οι περισσότεροι από αυτούς ποτέ δεν θα παραδεχτούν τι κάνανε, γιατί αφ' ενός δεν μπορούν να κατανοήσουν τι κάνανε, και αφ' εταίρου δεν πρόκειται ποτέ ένας Έλληνας να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Όταν δεν θα έχουνε να φάνε και θα υπάρχει χάος στους δρόμους και κλειστά τα σύνορα, θα επιμένουν ότι έτσι είναι το σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει για να έχουν δημοκρατία και αξιοπρέπεια τα χαιρέκακα μαλακισμένα, τα οποία τώρα λένε "μας αρέσει"...

      Ίσως μερικοί, αλλά πολλοί λίγοι, να παραδεχτούν στο τέλος ότι ο Τσίπρας, λίγο πριν πέσει, είχε αρχίσει να κάνει ακριβώς τα ίδια που έκανε και ο Σαμαράς, και ο Παπαδήμος, και ο Γιωργάκης. Και από τους λίγους που θα το παραδεχτούνε, λιγότεροι θα καταλάβουν το "γιατί".

      Όποιος μπορεί ας φύγει. Δεν μένει πολύς καιρός.

      Σε λίγο οι βάρκες θα πηγαίνουν από Ελλάδα προς Τουρκία και Ιταλία. Και θα χτίζουν τοίχους στα σύνορα οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί. Και οι κανίβαλοι θα τρώνε τις σάρκες ο ένας του άλλου.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.