Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Μεταρυθμιστικά




Εν τω μεταξύ, η φύση συνεχίζει τη δουλειά της ανενόχλητη...
20/3/2015, 10:52, χωρίς φίλτρα






Κι' έτσι επιβεβαιώθηκε ότι αντί να μας μαστιγώνουνε καταφέραμε να μας επιτρέψουν να αυτομαστιγωνόμαστε. Αυτό είναι καλό γιατί θα επιλέξουμε εμείς σε ποιό σημείο του σώματος και με τι ένταση να μαστιγωνόμαστε, από τον εαυτό μας, αλλά είναι και κακό γιατί μπορούν εκείνοι να πούνε ότι δεν συμφωνούνε και να μας πούνε να πάμε να μας μαστιγώσουνε άλλοι.

Δεν μας άρεσε ο τρόπος που βρίσκανε εκείνοι λεφτά στην οικονομία μας, και τώρα θα τα βρούμε μόνοι μας.

Που θα τα βρούμε;

  1. Θα φορολογήσουμε τους εφοπλιστές ώστε να αλλάξουν όλοι σημαία και να μην μείνει ναυτιλία στην Ελλάδα.
  2. Θα φορολογήσουμε τους βιομήχανους (αν έχει μείνει κανείς) ώστε να βαρέσουν χρεοκοπία για να μην πληρώσουνε, ή να αυξήσουν τις τιμές στην αγορά.
  3. Θα φορολογήσουμε γερά τους πλούσιους ώστε να αποφασίσουν αν τους είναι φτηνότερο να μετακομίσουν στο εξωτερικό.
  4. Θα φορολογήσουμε τα καζίνο στο ίντερνετ, τα οποία θα πάνε να συνεχίσουν ανενόχλητα από σέρβερ σε κάποιο τρίτο κόσμο.
  5. Θα βάλουμε φυλακή εκείνους που δεν πληρώνουν τους φόρους τους, οι οποίοι ή δεν θα τα πληρώσουν και θα πάνε φυλακή, ή δεν θα τα πληρώσουν και θα το σκάσουν λίγα λεπτά πριν μπούνε φυλακή. Και θα δημεύσουμε την περιουσία τους που τώρα αξίζει 50% ονομαστικά και 25% πραγματικά του τι άξιζε πριν 4 χρόνια;



Σε μιά βδομάδα ο Αλέξης πρέπει να πάει με την λίστα των μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη, για να μην έρχεται η Ευρώπη στην Αθήνα που μας θίγει στην αξιοπρέπεια, να του πει η τρόικα των τριών θεσμών αν την εγκρίνει. Την λίστα του. Κι αν την εγκρίνουν οι τρεις θεσμοί, μετά θα πρέπει να την εφαρμόσει ο Αλέξης. Κι αφού την εφαρμόσει θα πρέπει να φέρει αποτελέσματα αξίας δισεκατομμυρίων. Μέχρι τέλος της πεντηκοστής.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.