Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Χιόνισε!











Χιόνισε!
Πάμε μέχρι το Σάββατο στην Val di Luce για σκι!


















2 σχόλια:

  1. Να προσεχετε ! ;)

    Φετος το σκι αποδεικνυεται πολυ επικινδυνο σπορ !

    Και φυσικα να περασετε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε Scarlett! Κι εγώ πάντα σκέφτομαι πόσο επικίνδυνο είναι και ευτυχώς δεν έχω χτυπήσει ποτέ μια φορά μέχρι σήμερα. Δεν τρέχω πολύ, έχω πολύ καλά σκι (το πιο σημαντικό πράγμα), δεν κατεβαίνω μια πλαγιά αν δεν αισθάνομαι απόλυτα σίγουρος για την κατάστασή της. Πρώτα κατεβαίνω μια δυό φορές σιγά για έλεγχο και μετά ξανακατεβαίνω ξέροντας τις συνθήκες της πίστας εκείνη την στιγμή της ημέρας. Και ποτέ εκτός πίστας (αυτά που ακούστηκαν φέτος έγιναν εκτός πίστας). Και στην Ευρώπη δεν κατεβαίνω αν υπάρχουν άλλοι σκιέρ ή snowboarders δίπλα μου γιατί η πείρα έχει δείξει ότι στην Ιταλία και τις Άλπεις κάνουν σκι χειρότερα από το όπως οδηγούν αυτοκίνητα :-)

      Αυτή πάντως θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω σκι μόνος μου, χωρίς τον Κώστα ή κάποιον άλλο φίλο, καθώς η Μαργαρίτα θα κάνει σκι στα σεντόνια του ξενοδοχείου. Εγώ κάνω μόνο downhill σκι ενώ εκείνη μόνο cross-country :-) Και εκεί που με πάει δεν έχει cross-country...

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.