Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

20121221











Τέσσερεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, θα είμαστε πολύ απασχολημένοι. Εξωγήινοι θα αφιχθούν με διαστημόπλοια, το υπερηφαίστειο του Γιέλοουστόουν θα εκραγεί, ένας μέχρι τώρα κρυφός πλανήτης θα συγκρουστεί με την Γη, ένας ξεχασμένος θεός θα εμφανιστεί, οι μαγνητικοί πόλοι της Γης θα αντιστραφούν, ο τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός υποστηριζόμενος από τον μιχαλολιάκο, και το χρέος της Ελλάδας θα μηδενιστεί -όλα αυτά πριν τον απογευματινό καφέ.

Ξεχάστε του Δελφούς. Ξεχάστε τον Ιωάννη και όλο το LSD που είχε βρει στην Πάτμο σε τιμή ευκαιρίας. Και τους καβαλάρηδες της αποκάλυψης. Όταν το τσουνάμι θα σκεπάσει το Έβερεστ και η Ατλαντίδα θα αναδυθεί, τότε θα το μετανιώσετε που δεν αδειάσατε τα ράφια του Σκλαβενίτη επειδή δεν πιστέψατε. Δεν είχατε πίστη. Πληρώσατε τους φόρους σας και η τελευταία μέρα θα σας βρει αδέκαρους, ανίκανους να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες εκπτώσεις του Τζάμπα. Οι Μάγια μας είχαν προειδοποιήσει (ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν όσοι δεν ξέρουν ότι το ημερολόγιο των Μάγια ανακυκλώνεται στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, και δεν "σταματά").

Περιμένοντας το τέλος του ΠΑΣΟΚ στις 21 Δεκεμβρίου 2012, και την δικαίωση όλων των αγώνων της αριστεράς, εμείς αποχωρούμε, για αυτό το Σαββατοκύριακο, για σκι.

Φεύγουμε για τους Δολομίτες, κοντά στο Passo Sella να κάνω λίγο σκι, και επιστρέφουμε Δευτέρα. Τα λέμε τότε.

Μέχρι τότε, πείτε μας τι σκέφτεστε να κάνετε την "τελευταία μέρα".

:-)


...επίσης μην ξεχνάμε τι μέρα είναι σήμερα, 7 Δεκεμβρίου. Πριν 71 χρόνια σαν σήμερα, ένας γιαπωνέζος ναύαρχος είχε πει: "Φοβάμαι ότι το μόνο που επιτύχαμε είναι να ξυπνήσουμε έναν κοιμώμενο γίγαντα και να τον γεμίσουμε με αποφασιστικότητα"














6 σχόλια:

  1. Χαχαχα! Τι καλό! Μακάρι έστω και 1 να γίνει για να έχουμε κάτι να μας αποσπάσει απο τη κλάψα μας και απο τα ίδια και τα ίδια..
    Ομως κάτι απ' ολα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει για να μη μείνουμε μπουκάλες περιμένωντας τους βαρβάρους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι, Μαρίνα, νάσαι καλά! Εμείς περιμένουμε, αλλά οι βάρβαροι δεν έρχονται. Έχουνε καλύτερες δουλειές να κάνουν :-) Αμ δε θα βαρεθούμε ποτέ να περιμένουμε;

      Καλή βδομάδα :-)

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει ο τρόπος που τα διακωμωδείς όλα - εάν δεν είχαμε και το χιούμορ, τι θα είχαμε απογίνει; :Ρ Καλά να τα περάσεις, και στείλε και λίγη δροσιά κι εδώ προς τα εμένα, άρχισαν οι καύσωνες!! Χαιρετισμούς από την μακρινή Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακωμώδησα, αγαπητή Αγριμιώ; Τι διακωμώδησα; Εγώ νόμιζα ότι μιλούσα απόλυτα σοβαρά! :-(

      Καλή σου μέρα, και κάνε ένα μπανάκι και για μας :-)

      Διαγραφή
  3. Μιλούσα για το παρακάτω:

    "Περιμένοντας το τέλος του ΠΑΣΟΚ στις 21 Δεκεμβρίου 2012, και την δικαίωση όλων των αγώνων της αριστεράς, εμείς αποχωρούμε, για αυτό το Σαββατοκύριακο, για σκι"

    Στείλε μου χιόνι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αυτό εννοούσα κι εγώ :-)
      Συνέχισα το καλαμπούρι στην απάντησή μου στο σχόλιό σου :-)

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.